© Son Posta Gazetesi 2023

ETKİLEYİCİ UYUMLARI DİKKAT ÇEKTİ

2004 yılında Eminem, Snoop Dogg, Ice Cube, Lil Wayne, Dr.Dre gibi büyük isimleri dinleyerek Hiphop kültürü ile tanışan ''Orçun Çıkmaz''; 2007 yılında Bronx takma adıyla Rap müzik üretmek yolunda adımlar atmaya başladı.

''Bize Takıl" adlı teklisiyle dinleyicileriyle buluşan genç sanatçı hemen ardından "Kafalara Bak" , "Çukur", "Zamansız", "Geri Ver", “Her Zerremi” adlı şarkılarıyla hız kesmeden üretmeye devam etti.

''Orçun Çıkmaz'' yeni şarkısı ''Farkına Var''ı geçtiğimiz gün dinleyicisine sundu. Güzel sanatçı ''Günsu İnce'' ile feat yapan başarılı sanatçının yeni şarkısının sözü ve müziği Orçun Çıkmaz & Onur Ballı imzası taşıyor. Şarkının iddialı düzenlemesinde ise Buja Beats imzası var.

Muhteşem bir uyum yakalayan ve tarzlarıyla ilgi çeken ikilinin klibinde çok renkli görüntüler yer alıyor. İzzet Güneş'in yönetmen koltuğunda oturduğu klibin yapımını ise Brand Of Fame üstlendi. Klip kalabalık bir ekip eşliğinde 1 günde tamamlandı.''Orçun Çıkmaz ft. Günsu İnce'' yeni projesi ''Farkına Var'' ile Brand Of Fame etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Orçun Çıkmaz kanalında yayında!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER