© Son Posta Gazetesi 2023

İLK KONSER HEYECANI

Okan Uslu Türk Müziği Topluluğu, büyük bir heyecanla ilk konserine hazırlanıyor. 2024 Ocak ayında koro şefi ve ses sanatçısı Okan Uslu tarafından kurulan topluluk, "İlk Buluşma" adlı konserini 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20:00 de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon'da gerçekleştirecek. Konser halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenmektedir.

Okan Uslu, 37 yıllık sahne kariyeri ve 15 yıllık koro şefliği tecrübesiyle kendi adını taşıyan bu müzik topluluğunu kurdu. 60 kişiden oluşan bu büyük koro, sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Koronun misyonlarından biri, Türk müziğini gençlere de sevdirmektir. Bu bakış açısıyla yola çıkan topluluk bünyesinde çok sayıda genç korist yer almaktadır.

Okan Uslu, bu özel konser hakkında şunları söyledi: "Topluluğumuzun ilk konseri olan 'İlk Buluşma' ile sanatseverlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağız. Türk müziğinin eşsiz tınılarını İzmir'in seçkin izleyicisiyle buluşturacağız."

Bu benzersiz etkinlikte, klasik Türk müziğinin en güzel örnekleri sunulacak ve müzikseverler, Okan Uslu'nun liderliğinde topluluğun büyüleyici performansına tanık olacaklar. Tüm müzikseverleri bu özel geceye davet ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER