ARKAS,KARAVAN SATIŞINA BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ARKAS,KARAVAN SATIŞINA BAŞLADI
Abone ol
Arkas Otomotiv ile Lion’s Concept Germany yaptıkları işbirliğiyle karavan satışına başladı. 6 ay önce başlayan işbirliğinde Arkas’ın Ford markası kullanılırken bugüne kadar 4 karavan tasarlanıp görücüye çıktı.

Arkas Otomotiv Filo ve Aktif Satış Yöneticisi Cumhur Ulusoy, Arkas olarak artık karavan sektörüne giriş yaptıklarını söyledi. Ford bazında bu süreci yöneteceklerini söyleyen Ulusoy, “Arkas olarak yaklaşık 12 markanın bayiliğini yapıyoruz. Bu markalardan 3 veya 4’ü karavan ve üst yapımına uygun. Ama biz Ford markasıyla bu işe girmeye karar verdik. Çünkü Ford, diğer markalara göre karavan konusunda bazı üstünlükleri var. Örneğin Ford çok daha sağlam ve mukavemeti daha fazla. Ayrıca motor gücü fazla ve arkadan çekişli olması da önemli avantaj sağlıyor. Biz de karavan üretimi konusunda Lion’s karavan ile proje ortaklığı yapmaya karar verdik. Çünkü onların işçiliğine ve kalitesine güveniyoruz” dedi.

“TATİL ANLAYIŞI DEĞİŞTİ”

İnsanların tatil anlayışının da değiştiğini kaydeden Ulusoy, “Hedef müşteri portföyüne baktığımızda gencinden yaşlısına yani 7’sinden 70’ine kadar her gruptan ilgiyle karşılaştık. İşin ekonomik kısmına baktığınızda ise her şey dahil otele gittiğinizde astronomik ücretler ödüyorsunuz fakat karavanı bir kez alıyorsunuz özgüce istediğiniz yerde istediğiniz kadar tatil yapıyorsunuz. Şimdi projemiz için bir de slogan arıyoruz. Belki bu sloganı ‘nerede akşam orada sabah’ yapabiliriz. Yola yeni çıktık, kısa zamanda da bu projede koşmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz ocak ayında TÜYAP’ta 9 günlük fuara katıldıklarını da söyleyen Ulusoy, “Bu işin önemli kısmı tanıtım. Sosyal medyada bu anlamda oldukça güçlü ve biz de sosyal medya tanıtımlarına ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

FUARLARDA TANITILACAK

Yaklaşık 6 ay önce işbirliğine gittiklerini ve bugüne kadar 4 aracı tamamlayıp sahaya sürdüklerinin altını çizen Lion’s Consept Koordinatörü Gökhan Şalvarlılar ise, bu işbirliğinin kendilerine güç kattığını vurguladı. Pandemi ve arkasından depremin karavana olan talebi arttırdığını açıklayan Şalvarlılar, “Arkas Otomotiv de stratejik bir hamleyle bu çalışmalara daha fazla önem vermeye başladı. Geçtiğimiz dönemlerde de 2 büyük fuara katılarak karavan modellerimizi tanıtmıştık. Bundan sonra yine bir çok fuar organizasyonunda Arkas Otomotiv’in karavan hizmetini tanıtacağız. Arkas gibi köklü bir firmaya hizmet vermek bizim için gurur verici.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEN DE BUNU BAŞARABİLMEK NİYETİNDEYİMÖnceki Haber

BEN DE BUNU BAŞARABİLMEK NİYETİNDEYİM

KONYALIM’A YENİ YORUMSonraki Haber

KONYALIM’A YENİ YORUM

Yorum Yazın