AYŞE DERİN ÖKTEM'DEN ''TATLI ZEHİR''

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AYŞE DERİN ÖKTEM'DEN ''TATLI ZEHİR''
Abone ol
Güzel sanatçı ve yazar Ayşe Derin Öktem, yeni single çalışması ''Tatlı Zehir''i Vm Voce Müzik Yapım etiketi ile müzikseverlerle buluşturdu.

Şarkının söz ve müziği, bugüne kadar birçok başarılı şarkı sözüne imza atan Merve Ket'e aitken, aranjör koltuğunda ise duayen isim Serdar KIRGIZ oturmakta. Sanatçının müzik direktörlüğünü Semih Erdoğan üstlenirken, klip yönetmenliğini ise bugüne kadar çekmiş olduğu kliplerle başarıyı yakalayan ünlü yönetmen Alp Can Yolyapan yaptı. Şarkının klibi Kilyos sahilinde çekilirken aynı zamanda stüdyo çekimleri ile de harmanlandı .Güzel sanatçı

Ayşe Derin Öktem, klipte göstermiş olduğu performansı, düzgün fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve klip sosyal medyada kısa sürede viral olurken müzikseverler ve müzik otoritelerinden tam not aldı. Daha önceden de ''Uçmalıyım''ve''Korsan Aşık''şarkılarını yayınlayan sanatçı yeni single çalışması ''Tatlı Zehir''için,''Bu şarkıya çok inanıyorum, şarkının tüm oluşum aşamalarında müthiş profesyonel bir ekiple çalıştım. Stüdyo okumalarından klip çekimlerine kadar müthiş eğlendik ve ekipçe büyük keyif aldık. ''sözleri ile şarkıya olan inancını belirtiyor. Sanatçı kişiliğinin yanısıra, yazarlığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayşe Derin Öktem, daha önceden ''Kahraman Vatan Hainleri' 'kitabını piyasaya sürmüş ve ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır. İkinci kitabını bugünlerde yazdığını belirten sanatçı, kısa süre içerisinde yeni kitabını da yayınlayacağı müjdesini veriyor. Ayrıca Ayşe Derin Öktem, uzun yıllardır, reyting rekorları kıran birçok TV programında profesyonel olarak sunuculuk yapmıştır. Eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu belirten güzel sanatçı müziğe olan tutkusunu: ''Bülbüller yalnızca müzik üretirler, bizi eğlendirmek için. Bahçeleri yağmalamazlar, tarlalarda yuva yapmazlar. Yalnızca şarkı söylerler. Hem de yürekleri paralanana dek.İşte bende yüreğim paralanana dek şarkılar söylemek istiyorum. ''sözleri ile belirtiyor.

Güzel sanatçı, sürekli müzik için çalıştığını, üretmekten asla vazgeçmeyeceğini, kısa süreler içinde yeni single çalışmalarını, müzikseverler ile buluşturarak gözünü zirveye diktiğini sözlerine ekliyor. Ayşe Derin Öktem'in şarkısını yayınlayan VM Voce Müzik Yapım imtiyaz sahibi Selçuk Sal Küçük ve eşi Jess Albayrak: ''Ayşe Derin bizim için çok önemli ve değerli bir sanatçı. Onun gibi bir sanatçı ile çalışmak bize büyük keyif veriyor. Onun çok başarılı olacağına inanıyor ve hak ettiği yere geleceğine çok eminiz.'' sözleri ile sanatçıya olan desteğini belirtiyor.VM Voce Müzik Yapım Türkiye Koordinatörü Mavi Küçükünal ise''Şundan emin olabirsiniz, o kusursuz bir sanatçı. Müthiş bir yetenek, çok güzel bir kadın ve çok iyi bir insan. Bu şarkısı ile birçok müzikseverin yüreğine dokunacağından asla şüphem yok ''sözleri ile Ayşe Derin Öktem'e olan inancını belirtiyor. ''Tatlı Zehir'' şarkısı ile çok kısa sürede Türkiye radyolarında büyük bir beğeni kazanan ve listelere girmeyi başaran güzel sanatçı Ayşe Derin Öktem'in daha neler yapacağı müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022 BEST MODELLERDEN KOZMETİK DEFİLESİÖnceki Haber

2022 BEST MODELLERDEN KOZMETİK DEFİLESİ

NESHE’YE BİR GECEDE İKİ ÖDÜLSonraki Haber

NESHE’YE BİR GECEDE İKİ ÖDÜL

Yorum Yazın