BU SEÇİM BAŞKA BİR SEÇİM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU SEÇİM BAŞKA BİR SEÇİM
Abone ol
BMW servis Mustafa Özdemir Türkiye için hemen şimdi Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olarak Antalyama ve Türkiye,ye hizmet için inandığım yolda partimde Halkıma hizmet etmeyi sürdüreceğim 45 yıldır Antalya Esnafı ve Sanatkarıyım içinizden biri olarak hep yanızda olacağım. Durmak yok yola devam

“BU SEÇİM BAŞKA BİR SEÇİM”

Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini sadece Türkiye’nin oldukca oldukca daha zor bir süreçten geçtiğini dile getiren ÖZDEMİR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” olarak nitelediği bir dönemde siyasette aktif görev almak istediğini belirtti. Türkiye’nin, etrafını kuşatan şer odaklarına karşı tam istiklal mücadelesi verdiğini vurgulayan ÖZDEMİR, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 20 yılda fazlaca önemli adımlar atıldı. Türkiye pekçok alanda hayal dahi edilemeyecek bir noktaya ulaştı. Her alanda bağımsız bir Türkiye için aşılması gereken en mühim eşiğin önümüzdeki 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bu seçim başka bir seçim. Cumhurbaşkanımızın yedi düvele karşı mücadele verdiği bir dönemde biz de bu kutsal mücadeleye görev alarak omuz vermek istiyoruz. Parti büyüklerimizin oluru, halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz taktirde var gücümüzle bu kutlu dava ve memleketimiz için çalışacağıma huzurunuzda Söz veriyorum” dedi.

“ANKARA’YA ÇANTAMIZ DOLU GİDECEĞİZ”

AK Parti içinde etken bir vazife almamasına karşın her zaman bir vatansever olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunda siyasi çalışmaların içerisinde yer aldığını belirten ÖZDEMİR, “İş ve siyaset yaşamının içinde geçirdiğim sürede devamlı olarak notlar aldım. Sahada, her meslek grubunun temsilcileriyle görüştük ve bizlere iletilen talepleri aldık. İstek ve taleplerin karşılanması noktasında, uzman çalışma arkadaşlarımızla beraber çözüm önerilerimizi hazırladık. Allah nasip eder de Ankara’ya gidersek çantamız dolu dolu gideceğiz ve hemen işe koyulacağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KORKUSUZ SAVCI SİYASET MEYDANINDAÖnceki Haber

KORKUSUZ SAVCI SİYASET MEYDANINDA

Bİ SEN YOKSonraki Haber

Bİ SEN YOK

Yorum Yazın