DEPREMDE HAYATINI VE YAKINLARINI KAYBEDEN ÜNLÜLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEPREMDE HAYATINI VE YAKINLARINI KAYBEDEN ÜNLÜLER
Abone ol
Türkiye’nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Binlerce kaybın olduğu büyük felaket, ünlüler camiasına da yas getirdi. Depremde birçok ünlü isim hayatını kaybetti ve yakınlarını kaybettiğini duyurdu.

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde ünlü isimler de hayatını kaybetti. Bazı ünlüler ise yakınlarının acısıyla daha da sarsıldı. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası yardım seferberliği başlatan Haluk Levent'in küçük kuzeni enkaz altında kaldı. Sosyal medya hesabından kuzeninin fotoğrafını yayınlayarak acı haberi veren Levent, "Ah ya ah! Kuzenim kurtarılamadı" ifadelerini kullandı.

Deprem sırasında Adıyaman merkeze bağlı Mimar Sinan Yeni Mahalle'sindeki evinde bulunan 42 yaşındaki sanatçı Aziz Taştan ile eşi Özgür, 15 yaşındaki kızı Nujin ve 5 yaşında Şirin göçük altında yaşamını yitirdi.

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz, kardeşleri Melek ve Umut Duymaz ile birlikte Hatay'da hayatını kaybetti.

Müzisyen Karsu'nun kuzeni Tuna, eniştesi Aziz ve yeğeni Araz, kuzeni Aytül, eniştesi Ayvaz ve yeğenleri Helin, Hira, Hazal ve halası depremde hayatını kaybetti.

Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kaldı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarıldı; babası kurtarılırken, annesi Suna Tohma iç kanama sebebiyle yaşamını yitirdi.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın, kızı Eylem Aydın ve eski eşi Elif Torun Öneren'in Hatay'da enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, depremden 6 gün sonra kızı Eylem'in cansız bedenine ulaşıldı.

Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak, Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Çıtanak, "Kimliğimin yarısını kaybettim" diyerek yaşadığı acıyı anlattı.

Sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan depremlerde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti. Yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından paylaşan Topal, "Dualarım ülkem için, hepimizin başı sağ olsun. Yüreğim dağlandı" dedi.

Türkiye'yi yasa boğan depremde Tuğba Altıntop da büyük acı yaşadı.

Altıntop, iki akrabasını deprem sebebiyle kaybettiğini açıkladı. Konuyla Konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tuğba Altıntop, "Gaziantep, Sakçagözü Köyü'nde yaşayan akrabamız Meryem teyzem ve küçük torunu hakkında rahmetine yürüdü" mesajını yayınladı.

Oyuncu Emel Atıcı, depreme Adana'da yakalandı. Atıcı, kızı Hande Püryan Atıcı ile birlikte hayatını kaybetti.

Türk Halk Müziği sanatçısı 'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan Mustafa Aslan, depreme memleketi Adıyaman'da yakalandı.

Sanat dünyasında unutulmaz isimlerin bestelerini seslendiren Kahtalı Mıçe'nin, deprem felaketinde ailesinden 25 kişiyi kaybettiği öğrenildi.

Heykeltıraş Mehmet Aksoy’un erkek kardeşi, kardeşinin eşi ve yeğeni depremde hayatını kaybetti. 1.Lig'de mücadele eden Gaziantep Merinos Voleybol'un smaçörü Betül Çoban Çakır ve voleybolcu eşi Bedrettin Çakır çifti depremde hayatını kaybeden ünlü isimlerden ikisi oldu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUÖnceki Haber

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

MERYEM UZERLİ GELEN MESAJLA ŞOKE OLDU!Sonraki Haber

MERYEM UZERLİ GELEN MESAJLA ŞOKE OLDU!

Yorum Yazın