DERİNLİKLER II’’ SERGİSİ,TASARIMPARKI-MODA’DA AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DERİNLİKLER II’’ SERGİSİ,TASARIMPARKI-MODA’DA AÇILDI
Abone ol
Geçtiğimiz yıl İstanbul’un tarihi yarımadasındaki Binbirdirek Sarnıcı’nda “Derinlikler I” Kişisel Sergisi ile sanatseverlere merhaba diyen Tülin Kaynak, bu yıl da İstanbul Kadıköy’de körler ülkesi Kalkedon’daki Tasarımparkında..

Uzun yıllardır İstanbul’un Anadolu yakasında tasarım-sanat-yaşam stili üzerine başarılı sergi, söyleşi, atölye çalışması ve deneysel projelere ev sahipliği yapan Tasarım Parkı, yılın ilk kişisel sergisini Tülin Kaynak eserleri ile açtı. Sergi 15 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

Bilinmezliğe yönelik sınırsız merakının zihninde şekillenen izlerini tuvale yansıtmaktan büyük heyecan duyan Tülin Kaynak, dinamik renklerle derinliklere odaklı resimler üretiyor.

Bugüne kadar yurtiçi ve yurt dışında 26’dan fazla karma ve 14 kişisel sergide yer alan sanatçı çalışmalarını İstanbul Fenerbahçe ve İzmir Çeşme’deki atölyelerimde sürdürüyor.  http://tulinkaynak.com/portfolio/

Tülin Kaynak, çalışmalarını yaratırken içinde olduğu ruh halini şöyle özetliyor. “Görsel sanatçı  eserleri ile kendini anlatır. Ben resimlerimi bugüne kadar olan bilgi birikimim ve duygularımla yapıyorum, umut ve sevgi ile. Resimlerimde bazen bir minik köşede de olsa umut vardır. Mutluluğun hayatımızda küçük anları olduğunu düşünüyorum. Hayatta hiçbir şey sürekli değil. Olumsuzluklar ise yaşantımızda ve çevremizde fazla miktarda. Ama umut ve sevgi bizi ayakta tutuyor. Beynimdeki resmi tuvale dökmek için çalışıyorum. Adım, adım duygularımı derinliklere yansıtıyorum. Birini bitirince aradığım resmin bir sonraki tuvalde canlanmasını umut ederek çalışmalarıma heyecanla devam ediyorum.”

Tasarım Parkı’nın kurucusu Yük İçmimar Nursema Öztürk, “İstanbul’un Anadolu yakasında pek çok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan bir merkez olarak gördüğümüz ilgiden çok mutluyuz. Duygularımızın derinliğini renk cümbüşü içinde görsel şölene dönüştüren Tülin Kaynak’ın Derinlikler II Sergisiyle, sanatseverleri yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. “ diyor.

İstanbul’un Anadolu yakasındaki adresi olan Tasarım Parkı, 2010 yılından beri ilgi çekici kültür ve sanat etkinlikleriyle hem genç sanatçıların hem de deneyimli ustaların yaratıcılığının buluşma merkezi olmaya devam ediyor.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GECE OLDUÖnceki Haber

GECE OLDU

“NEREDEYSEN” ORASI BENİM CENNETİMSonraki Haber

“NEREDEYSEN” ORASI BENİM CENNETİM

Yorum Yazın