DİYABETİK AYAK VE YARA TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DİYABETİK AYAK VE YARA TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
Abone ol
Yara tedavisi ve Ayak Sağlığı koordünatörü , Yara Bakım Hemşiresi Deniz YAHCI tüm deneyim ve tecrübelerini İstanbuldan sonra Bodruma taşıdı .

Diyabetik Ayak Yarası , İyileşmeyen Kronik Yaralar ,Ayak Sağlığı ve Bakımına dair 15 yıllık deneyimi istanbuldan Bodruma taşıyan Deniz YAHCI ; Diyabet, komplikasyonları çok olan hasta sayısının çok hızla yükseldiği ve hasta yaş ortalamasının da gitikce küçüldüğü tehlikeli bir hastalık . Diyabetin en büyük komplikasyonlarından biri de Diyabetik ayak yarası ve tedavi edilmediği takdirde hasta uzvunu dahi kaybedebiliyor . Bu durum hem hasta ve hasta yakınlarının psikolojisi açısından hemde aile ve ülke ekonomisi açısından zor bir süreç .Oysa alınan ampütasyon kararlarının bir çoğunun deneyimli bir ekip ve düzenli yara bakımı ile önlenebildiğini gördük .Bodrumdan istanbula tedavi için gelen Diyabetik Ayak Yarası hastaların sayısındaki artış, pandemi ve depremden sonra artan Bodrum nüfüsü ve parelelindeki artan hasta sayısı sonrası bu hizmetin Bodrumda da verilmesi gerekliliğini ortaya koydu

DÜNYADA KULLANILAN TÜM MODERN CİHAZ , EKİPMAN VE ÖZELLİKLİ ÜRÜNLERİN HEPSİ Medlife Tıp Merkezinde kurmuş olduğumuz Yara Tedavisi Ve Ayak Sağlığı birimi ile artık Bodrumda . Topikal oksijen cihazı, Ultrasonik tedavi yöntemi, Soğuk atmosferik plasma ,Vak tedavisi Kök hücre Podoloji ünütesi gibi birçok yeniliği hastalarımızın hizmetine sunduk Bu işi okadar önemsedik ki. Bir Konsey oluşturarak ekip olarak sahiplendik .Erken tanıyı koyabilmek adına Diyabet checkupı oluşturduk ve konulmuş tanılardaki tedavilerde hızlı sonuç için bir ekip kurduk ve hastalımıza multidisipliner bir sistem içinde hizmet vermeyi hedefledik . ekibimiz Dahiliye , Ortopedi , Genel Cerrahi , Göz ,Diyetisyen ,Podoloji ve Bakanlık Sertifikalı Yara Bakım hemşiresinden oluşan güçlü bir ekip J Yaralar düzenli bakımla mutlaka iyileşir önemli olan en hızlı şekilde iyilrşmesi bizim hedefimizde bu en hızlı nasıl iyileştiririz ve alınmış kaç ampütasyon kararını değiştirebiliriz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SESSİZLİĞİNİ ‘DRAMA QUEEN’ İLE BOZUYORÖnceki Haber

SESSİZLİĞİNİ ‘DRAMA QUEEN’ İLE BOZUYOR

HEDEF Z KUŞAĞININ OYUNU ALMAKSonraki Haber

HEDEF Z KUŞAĞININ OYUNU ALMAK

Yorum Yazın