EBRU ELVER’DEN YENİ SINGLE VİRANEM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EBRU ELVER’DEN YENİ SINGLE VİRANEM
Abone ol
Ebru Elver’in yeni teklisi “Viranem” müzikseverlerle buluştu. Arabesk trap, rap tarzıyla müzikseverlere sürpriz yapan Elver’e Oğulcan Nihat eşlik ediyor.

Beğenilen şarkıların söz yazarı ve yorumcusu Ebru Elver yeni teklisi  “Viranem”i sevenleriyle buluşturdu. Zeynmusic etiketiyle yayınlanan “Viranem” güncel soundlar arasında ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Ebru Elver, “Ben evrensel bir müzisyenim. Her stilde proje yapabilirim. Yeni şarkımızda da alışılmışın dışına çıkmak istedik. Şarkımız şimdiden çok beğeni aldı. Müzikle doğdum ve büyüdüm. Sonsuza kadar üretmeye ve söylemeye devam edeceğim.” dedi.

Ebru Elver Hakkında

Müzisyen, pop şarkıcısı ülkemizin en önemli kadın vokalistlerinden, 28 Ocak 1980, İstanbul doğumlu. Babası aslen Sivaslı, annesi Kahramanmaraşlıdır. Müzisyen bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Gençlik yıllarını İstanbul Beyoğlu’nda geçirdi. Küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başladı. Kendisinden büyük iki erkek kardeşi gibi müzik üzerine bir hayat kurmak istedi. Liseden sonra ailesinden ayrılıp müzik yapmaya başladı. Taksim’deki bazı mekânlarda sahne almaya başladı.

Bu dönemde birçok müzisyenle tanışma fırsatı elde etti. Bu tanışmalardan birinde tanınmış jazz müzisyeni Genco Arı ve bas gitarist Elcil Gürel’le birlikte bir solo albüm projesi yapmaya karar verdi. Ebru Elver ünlü bir şarkıcı olmadan önce Nükhet Duru, Özcan Deniz, Haluk Levent, Reyhan Karaca gibi şarkıcılara uzun yıllar vokalistlik yaptı.

2006 yılında tamamladığı ilk albüm çalışmasını Ercan Saatçi’ye sunmaya karar verdi. Saatçi, projeyi kabul etti ve Elver’in “Paranoyak” adlı ilk albümü ortaya çıkmış oldu. Albümde Ercan Saatçi’nin de bir bestesi yer aldı. Proje, Ercan Saatçi’nin yeni şirketi Rec by Saatchi’nin ilk ürünü olarak piyasaya çıkmış oldu. Sanatçı, Nükhet Duru, Özcan Deniz, Haluk Levent, Reyhan Karaca gibi marka olmuş isimlere de vokalistlik yaptı. Ebru Elver, 2020 yılında anılarının bir bölümünü İçimdeki Saklı Cennet adlı kitabında yayımlamıştır.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DÜNYACA ÜNLÜ VÜCUT GELİŞTİRMECİ TÜRKİYE’YE GELDİÖnceki Haber

DÜNYACA ÜNLÜ VÜCUT GELİŞTİRMECİ TÜRKİYE’...

ANNELER DEPREMZEDE AİLELERİ AĞIRLADISonraki Haber

ANNELER DEPREMZEDE AİLELERİ AĞIRLADI

Yorum Yazın