GÖRKEMLİ DAVET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖRKEMLİ DAVET
Abone ol
Ünlü sunucu ve programcı Buket Aydın, genel yayın yönetmeni olduğu yeni kurulan dijital platform haberet.com’un Etiler Celebrity’de gerçekleşen görkemli davetine ev sahipliği yaptı. İş, sanat ve siyaset hayatından birçok ismin katıldığı gecede Aydın, konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Geceyle alakalı konuşan Buket Aydın, "Bugün uğurlu olması için kırmızı giyindim. Logomuz da kırmızı, lacivert ve bu vesileyle renklerimizi yansıtmak istedim. Dijital dünya çok önemli, artık birçok platform, birçok televizyon kanalı da kendine yer buluyor. Haziran ayında yola çıktık. Yaklaşık 6.5 aydır bu proje için çalışıyoruz. Güzel, genç ve dinamik bir ekibimiz var. Birçok isimi konuk olarak alacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir programda Mabel Matiz'in zamanlarda popüler olan Antidepresan adlı şarkısını yorumlayan Buket Aydın, gelen tepkileri soran muhabirlere "Ben şarkıcı değilim. Sesimin de güzel olduğunu da iddia etmiyorum. Ama şu an piyasada kendine şarkıcı diyen birçok kişiden daha iyiyim. Ben şan dersi almadım. O kadar çok eleştirildim ki, daha çok şarkı söyleyesim geliyor. Şan dersi alacağım. Aldıktan sonra tekrar söyleyeceğim. Hani Kırgızistan'da gelen playback yasağı var ya, keşke burada da olsa, playback yapan birçok insandan sesim daha güzel benim"  cevabını verdi.

Habercilerin, “Merve Boluğur'dan bir düet teklifi gelse yapmak ister misiniz?" şeklinde kahkaha atarak cevap veren Aydın, "Merve Boluğur çok tatlı, onun özgüvenine bayılıyorum. Kabul ederim neden olmasın. Merve'ye de bana da, yeter artık şarkı söylemeyin, diyorlar. Onun için belki Merve'yle düet yapabiliriz. Antidepresan değilde belki söylediğimiz şarkılar ile insanları depresyona sokabiliriz." dedi.

Yaptığı ağır rejim ve sporla 11 kilo veren Buket Aydın'a bir muhabirin "11 rakamı sizin için uğurlu sanırım. Sevgilinizle de sizden 11 yaş küçük" demesi üzerine gülen sunucu, "Şöyle arkadaşlar, benim mutlu bir birlikteliğim var. Birlikte olduğum kişiyle aramda 11 yaş yok. Ama benden küçük aramızda o kadar yaş farkı yok. Bu kadarını söyleyebilirim. Günümüzde bu tür şeylerin dert olduğunu düşünmüyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EVRENDEKİ BOLLUĞU HAYATINIZA ÇEKİNÖnceki Haber

EVRENDEKİ BOLLUĞU HAYATINIZA ÇEKİN

MEHMET ERDEM'DEN EVLİLİK AÇIKLAMASISonraki Haber

MEHMET ERDEM'DEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

Yorum Yazın