HOOPS İLE GÜZELLİĞİNİZE GÜZELLİK KATIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HOOPS İLE GÜZELLİĞİNİZE GÜZELLİK KATIN
Abone ol
“Zamanı Durdur” ve “Hoops’sa güzel, güzelse Hoops! “sloganıyla Bornova Kazım Dirik Mahallesinde kapılarını açan Hoops Medikal, Estetik ve Güzellik Merkezi A'dan Z'ye güzellik uygulamalarına imza atıyor.

İzmirli girişimci iş insanlarından Afet Ayaz önderliğinde kurulan ve Esra Ayaz Eren ve Nesibe Kırmızıoğlu’nun da kurucu ortakları arasında yer alan Hoops’un açılış kokteylinde İzmir'in tanınmış simaları ve sektör temsilcileri bir araya geldi.

Hoops Kurucu Ortaklarından Nesibe Kırmızıgül, “Güzellik uzmanı, estetisyen ve hekimlerden oluşan 20 kişilik deneyimli ve profesyonel bir ekiple, İzmir’de güzellik ve sağlığa yeni bir bakış açısı getirmek için bir buçuk yıl önce yola çıktık” dedi.

KENDİNİZİ İYİ HİSSEDECEKSİNİZ

Pandemi süreciyle birlikte insanların aynada daha çok vakit geçirdiğini ve güzellik uygulamalarına olan talebin de artış gösterdiğini vurgulayan şirket sahibi Afet Ayaz, “Herkesin kendisini daha iyi hissedebileceği bir merkez olma amacıyla yola çıktık. Kadınlarda zaten var olan güzelliği ortaya çıkartmak için farklı uygulamalara imza atıyoruz. Zayıflama, vücut şekillendirme, epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, saç bakım ve tasarımı, nail art, el ve ayak bakımı gibi pek çok hizmet veriyoruz. Ayrıca danışmanlığını yaptığımız hekimlerle birlikte botox, HIFU, dolgu uygulamaları, Fransız askı, PRP, mezoterapi, altın iğne, ozon tedavi, medikal ve plastik cerrahi gibi çözümler de sunuyoruz” diye konuştu.

SEKTÖRE YENİ BİR MARKA KAZANDIRDIK

İzmir'e yeni bir marka kazandırmaktan ötürü mutluluk duyduklarını dile getiren Hoops şirket sahibi Afet Ayaz, “İzmir’de önemli bir yatırıma imza atarak toplamda bin metrekarelik yeni bir güzellik ve sağlık merkezini hizmete açtık. Yalnızca İzmir’den değil çevre illerden de talep görüyoruz. İş birliği yaptığımız acenteler sayesinde merkezimize yurtdışından da müşterilerimiz geliyor. Böylece İzmir'e önemli bir sağlık turizmi yatırımı da kazandırmış olduk. Toplamda 7,5 milyon TL.'lik bir yatırım gerçekleştirdik. Uzman kadromuzla birlikte güçlü uygulamalarla fark yaratmak istiyoruz. Sektörde tanınmış bir marka olarak büyümek istiyoruz. Hoops Medikal, Estetik ve Güzellik Merkezi, ilerleyen süreçte yeni şubelerle hizmet ağını genişletecek” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KORKU FİLMİ KARAKTERİYLE KLİP YAPTIÖnceki Haber

KORKU FİLMİ KARAKTERİYLE KLİP YAPTI

SİNEMA SEVERLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYORSonraki Haber

SİNEMA SEVERLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Yorum Yazın