İLK İMZA GÜNÜ MERZİFON KİTAP FUARINDA GERÇEKLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İLK İMZA GÜNÜ MERZİFON KİTAP FUARINDA GERÇEKLEŞTİ
Abone ol
AYŞEGÜL Aldinç, aşkı, dostluğu, geçmiş günleri ve magazini odağına aldığı yeni kitabında okuyuculara keyifli bir çerçeve sunuyor.

Ayşegül Aldinç, yeni kitabı Malumatfuruş'un raflarda ve online satışta yer almasının 2. haftasında 2. baskıyı yapışınun hemen ardından ilk imza günü açılışını Karadeniz'in en büyük kitap fuarı Merzifon Kİtap Fuar'ında gerçekleştirdi. Kitap standına oturduğu andan itibaren uzun kuyrukların oluştuğunu gören Ayşegül Aldinç, hem imza verdi hem de hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Kitap ve hayatla ilgili hayranlarının sorularını da yanıtsız bırakmayan Aldinç, Hatay'dan kalkıp Merzifon'a kitabı imzalatmak için gelen bir seveninin sevgilisine herkesin önünde evleme teklif etmesinide büyük bir mutlulukla karşılayarak tebrik etti.

“Malumatfuruş,” pandemi döneminde getirilen sokağa çıkma yasaklarıyla açılıyor ve tüm dünyanın tanık olduğu salgın zamanlarının resmini çiziyor. Hafta sonu günlüklerine pandemi sonrası da devam eden Aldinç, mizahı elden bırakmadan siyasetten ekonomiye, televizyon dünyasından sosyal medyaya pek çok konuya da değiniyor.

Ayşegül Aldinç’in “Malumatfuruş” kitabı okura yaşamın stresinden uzaklaşıp soluklanabileceği keyifli bir okuma vaat ediyor.

Arka Kapak

Dünyanın tüm yükünü şöyle elinizin tersiyle bir kenara itip biraz eğlenmeye ne dersiniz? Hemen endişelenmeyin canım, derdi tasayı elbet bir gün halledeceksiniz, ama şimdi mola zamanı.

Ayşegül Aldinç, bu hayatı öyle bir yaşıyor ki bırakın bardağın dolu tarafını görmeyi, ortada su bile yokken olumlu bir yan bulup gülmeyi başarıyor. Sokağa çıkma yasağında terasta mahsur kalmalar, telefon dolandırıcıları, gökten düşen balıklar… Başına gelmeyen kalmıyor Ayşegül’ün. Fakat o yine de bana “yaz geldi” diyor ve alıyor kalemi eline, içinden geldiği gibi yazıyor.

Kâh maziye dalıp eski günleri yâd ediyor kâh anda kalıp dünyaya ayak uyduruyor. Ve nereye giderse gitsin kahkahasıyla dobralığını yanından eksik etmiyor.       

“Malumatfuruş,” yaşamı ti’ye alan kurgusu ve nahif mizah anlayışıyla pandemi, ekonomik buhran, siyasi kriz derken hat safhaya ulaşan sinir kat sayılarını bir çırpıda aşağı çekiyor.

İnkılâp Kitabevi, Ayşegül Aldinç, Malumatfuruş – Ayşegül’ün Günlüğü, 224 sayfa, İstanbul, 2024.

Yayın Direktörü: Mehmet Bozkurt

Kapak Tasarım: Beyzanur Karabulut Koç

Sayfa Tasarım: Beyzanur Karabulut Koç


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFFETTİM HERKESİÖnceki Haber

AFFETTİM HERKESİ

HAYATIMIZ ROMAN GALASI GÖRKEMLİ GEÇTİSonraki Haber

HAYATIMIZ ROMAN GALASI GÖRKEMLİ GEÇTİ

Yorum Yazın