İMDAT ŞARKISINI 45 DAKİKADA YAZDIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İMDAT ŞARKISINI 45 DAKİKADA YAZDIM
Abone ol
Number1 Türk FM‘de yayınlanan Number1 Star programının bu haftaki konuğu Rapçi Çakal oldu. DJ Kadir Çetin’in sunuculuğunu yaptığı programda Emirhan Çakal, hayatına dair merak edilenleri anlattı.

“İMDAT ŞARKISINI 45 DAKİKADA YAZDIM”

Müzik piyasasını sallayan ‘İmdat’ şarkısının hikayesini anlatan Çakal, “İmdat şarkısını 45 dakikada yazdım. Bu durum her yiğidin harcı değil. Şarkıların arasında en az uğraştığım ama beni en çok eğlendiren şarkı.” dedi.

FATMA TURGUT VE TEOMAN ‘LA DÜET YOLDA

Yeni projelerinden de bahseden Çakal, Teoman ve Fatma Turgut’la düet yapacağını açıkladı. Ünlü rapçi, “Fatma Turgut ile muhteşem bir klip hazırladık sabırsızlıkla bekliyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

ÇAKAL İSMİ NEREDEN GELİYOR?

Kadir Çetin’in ‘Sahne adın nerede geliyor?’ sorusuna yanıt veren Emirhan Çakal, “Bana ilkokuldan beri soyadımla hitap ediyorlar. Duyulduğunda unutulmayan bir isim olduğu için öyle kaldı.” dedi.

BENİ ÇOK ÜZDÜLER

Kadir Çetin’in "sevgili de aradığın özellik nedir?” Sorusuna “sex” diye cevap veren Çakal, Aşık olamadığını söylerken “Beni çok üzdüler daha da aşık olamadım. Kimseye güvenemiyorum. Şöhretim için mi benim için mi bana geliyorlar bilemiyorum. Aklımda hep şüphe var. Kim beni bu hale getirdi bilmiyorum.” dedi.

BU YOLA 300 TL İLE ÇIKTIM

Rap yapmaya karar verdiğinde babasından destek istediğini anlatan Çakal “Baba bana destek ol 5 şarkı çıkaracağım birisi tutmazsa bu işi bırakıp eğitimime devam edeceğim dediğimde babam tamam oğlum dedi ve bana 200 TL verdi. Bu küçük bir para olabilir ama babamın arkamda durması beni desteklemesi dağ gibi bir destekti. Sonrasında arkadaşlarımı aradım ev, arsa, araba ne varsa bulun klip çekeceğiz dedim. Bir dağ evi buldular birkaç araba. Klibi masrafsız çektik. Klibi çektikten sonra da babamın verdiği para ile et alıp yaptık yedik.

Z KUŞAĞI KISA YOLDAN PARA KAZANMAK İSTİYOR

Kadir Çetin’in “Z kuşağı ile ilgili herkes bir şey söylüyor sen de bir z kuşağı genci olarak buna ne dersin” sorusu üzerine Çakal, “Kısa yoldan para kazanmanın peşindeler. Ben hep çok çalıştım çabaladım. Varlıklı bir ailem yoktu öğrenciliğimi devam ettirmem için çalışmam gerekiyordu. Rap yapmadan önce bit pazarından 5-10 TL’ye kıyafet alıp kuru temizlemede temizletip instagram’dan 200-300 TL’ye satıyordum. Şimdi de müziğim için çok çalışıyorum.

BİR GÜN POPÜLER OLACAĞIMI BİLİYORDUM

Bir gün popüler olacağımı biliyordum ama müzik ile popüler olacağımı düşünmemiştim. Oyuncu olmak istiyorum, bunun için gerekli girişimleri yaptım. Bir dizi ve filmde rol almak isterim. Kendim de bir film çekmek isterim.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KORNEA NAKLİNDE YENİ TEKNİKLER AVANTAJ SAĞLIYORÖnceki Haber

KORNEA NAKLİNDE YENİ TEKNİKLER AVANTAJ S...

NASRETTİN HOCA GÖSTERİME GİRİYORSonraki Haber

NASRETTİN HOCA GÖSTERİME GİRİYOR

Yorum Yazın