KLİBİNİ EVİNİN TERASINDA ÇEKTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KLİBİNİ EVİNİN TERASINDA ÇEKTİ
Abone ol
Müge Emirgil yeni teklisi Aşk Yakar’ın klibini Bodrum’daki evinin terasında çekti.

Yaşamını halen New York ve Bodrum'da sürdürmekte olan Müge Emirgil'in yeni şarkısı “Aşk Yakar” Audiam/Distrokid lisansıyla müzik marketlerde yayına girdi. Pandemi dönemini Bodrum’da geçiren Emirgil, yeni şarkısının klibini de burada çekti. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkının, Bodrum’daki evinin terasında çekilen klibini, Ayhan Tecer yönetti. Aşk Yakar sanatçının yayınlanan beşinci teklisi. Geçmişte kalsa da unutulmamış bir eski aşk hikayesini anlatan şarkı, sevimli minör akorlar ve mutlu hissettiren eğlenceli müziğiyle yaza tatlı bir veda niteliğinde. Şarkının dijital dağıtımını Audiam/Distrokid üstlendi. Dergi yazarlığından şarkı yazarlığına, cebindeki dikkat çekici söz kalıpları ve akılda kalıcı melodilerle kayda değer bir giriş yapan Müge, müzik dünyasında ilk olarak, Infomag Dergisi'nde yazar ve editörlük yaparken yazdığı ve Teoman’ın birden fazla albümünde yer verdiği Ruhun Sarışın şarkısının söz yazarı olarak ilgi çekti. Son yıllarda müzik çalışmalarına ivme vererek yazdığı şarkılarını kendi sesiyle kaydetmeye başladı.

 

BİYOGRAFİ

Müge Emirgil; Infomag Yayıncılık'ın lokomotif dergisi Infomag'da 2009 yılında ekonomi yazarak başladığı görevini, izleyen dönemde lifestyle- kültür sanat editörü olarak sürdürdü. Novamedya Grubu'nun; Voyager, Voyager Kongre, Pronto Life, vb. dergilerine, dergi grubunun kapandığı 2013 yılına kadar, düzenli olarak yazı veren Emirgil'in; Infomag Yayıncılık'ın, editör olarak çalıştığı Infomag Dergisi'nin yanı sıra, grubun yayına hazırladığı diğer dergilerinde de (Skylife, Skylife Business, Bizden Haberler, Akasya, vb.) yazıları, röportajları yayınlandı. Infomag Dergisi'nin, yayın hayatına veda etmesinden sonra bir süre TGRT Haber ve Medyalink Yayın Grubu'nda görev yaptı. Daha sonra Collective Yayıncılık’ın MarLife, Origami Medya’nın Kadolife dergilerinin editörlüğünü yürüttü. Ayrıca Hillsider, Pencere, Ceylife gibi çeşitli kurumsal dergilere yazı verdi.

Dergi yazarlığı ve editörlüğün yanı sıra çeşitli sektörlerdeki birçok kurum ve markaya da kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında hizmet veren Emirgil, son dönemde müzik çalışmalarına ağırlık vererek kendi şarkılarını seslendirdiği kayıtları ard arda yayınlıyor.

Emirgil; İngiliz Kız Ortaokulu ve Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde 2 senelik eğitimin ardından İngiltere’ye giderek Institute Of Commercial Management’da İş İdaresi Bölümü’nde öğrenim görmüştür.

 

DİSKOGRAFİ

Aşk Yakar / 2020 (Audiam/Distrokid)

Söz Müzik: Müge Emirgil 

Düzenleme: Özgür Bakkaloğlu

Miks Mastering: Serkan Kula

Yönetmen: Ayhan Tecer (Post Prodüksiyon: Yiğit Oğuz)

Yolculuk / 2019 (Audiam/Distrokid)

Söz Müzik: Müge Emirgil – Barlas Erinç

Düzenleme: Özgür Bakkaloğlu

Miks Mastering: Serkan Kula

Yönetmen: Ayhan Tecer (Post Prodüksiyon: Yiğit Oğuz)

Aşkın Formülü / 2019 (Audiam/Distrokid)

Söz Müzik: Müge Emirgil

Düzenleme: Özgür Bakkaloğlu

Miks Mastering: Serkan Kula

Yönetmen: Ayhan Tecer (Post Prodüksiyon: Adnan Kılınç)

Yudum Yudum / 2018 (DMC)

Söz Müzik: Müge Emirgil

Düzenleme: Özgür Bakkaloğlu

Miks Mastering: Mars Stüdyoları

Remiks Mastering: Bayülken Müzik

Yönetmen: Adnan Kılınç

Bahardandır / 2017 (Audiam/Distrokid)

Söz Müzik: Müge Emirgil – Barlas Erinç

Düzenleme: Volkan Başaran

Miks Mastering: Volkan Başaran

Yönetmen: Ayhan Tecer (Animasyon: Mehmet Torni)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇOK BÜYÜK AYIP ETTİÖnceki Haber

ÇOK BÜYÜK AYIP ETTİ

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİSonraki Haber

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yorum Yazın