MERKAN ERKAN VE İDİL'DEN GELME

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERKAN ERKAN VE İDİL'DEN GELME
Abone ol
Mertkan Erkan, son dönemlerin yükselişe geçen isimlerinden bir olan genç söz yazarı ve besteci, şimdi de yeni şarkısı ‘’ Gelme ‘’ ile yeni teklisini çıkarmaya hazırlanıyor. Bu şarkıda ona yetenekli söz yazarı ve vokal İdil eşlik ediyor.

Sevginin olumlu ve olumsuz yönlerini konu alan bu şarkı, sizleri uzun bir yolculuğa çıkaracak. Bir yandan sizi duygusal bir boşluğa sürüklerken bir yandan dance pop altyapısı ile sizi dans pistlerine sürükleyecek.

İdil Hakkında:

Idil, İstanbul ve New York bazlı müzisyen/şarkı yazarı ve oyuncu. Müzik eğitimine 11 yaşında konservatuarda başladı. Lise eğitimini Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamladı. Ardından New York Conservatory of Dramatic Arts'ta oyunculuk eğitimi aldı. Amerika'da birçok kısa filmde ve Off-Broadway’de prodüksiyonda yer aldı. Oyuncu olarak çalıştığı sırada müziğe olan tutkusunu kaybetmedi. Pandemiden önce, sürekli sürekli kendi şarkılarını yazmaya devam etti. Kariyerine müzik alanında da devam etmeye karar veren İdil Youtube'da coverlar yayınladı. Sosyal medya aracılığıyla bir çok müzisyen ve prodüktörle tanıştı. İlk parçası ‘’Feel The Pain’’ LAB Recordings etiketiyle yayınladı.

Mertkan Erkan Hakkında:

1995 Ankara doğumlu Mertkan Erkan, Ankara Üniversitesi DTFC oyunculuk bölümü mezunu. Mezun olduktan sonra kariyerine İstanbul’da devam etme kararı aldı. Çocukluğundan beri birçok enstrüman çalabilme yeteneğini, yazarlığıyla birleştirerek beste yapmaya başladı. Kendi bestelerini yaparken, birçok tanınmış sanatçının da söz ve müzik işlerine hayat verdi. Hem oyunculuk hem müzisyenlik maratonuna tam gaz devam ederken, oyunculuk kariyerinde de büyük ilerleme kaydetti. Gain, Kanal D gibi birçok kanal ve platformda aldığı roller ile yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Bireysel olarak kaydettiği bestelerinin gördüğü ilgi, üretim konusunda motivasyonunu artırdı. Şimdilerde albüm hazırlığında olan sanatçı, sevenleriyle buluşacağı konserleri heyecanla bekliyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MURAT BOZ’UN ANNESİ VE BABASI RENK KATTIÖnceki Haber

MURAT BOZ’UN ANNESİ VE BABASI RENK KATTI

AŞILAMA HIZLANMAZSA SONBAHARDA VAKA SAYILARI ARTACAKSonraki Haber

AŞILAMA HIZLANMAZSA SONBAHARDA VAKA SAYI...

Yorum Yazın