NİSA NALAN'DAN ''AY IŞIĞI''

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NİSA NALAN'DAN ''AY IŞIĞI''
Abone ol
Sahnelerin sevilen sesi,güzel sanatçı Nisa NALAN,yeni single çalışması ''Ay Işığı''nı Bülent ATEŞ yapımcılığında müzikseverlerle buluşturdu.

Şarkının söz ve müziği,sanatçının kendisine aitken,aranjör koltuğunda ise sanatçının aynı zamanda yapımcısı olan duayen isim Bülent ATEŞ oturmakta. Sanatçının klip yönetmenliğini ise bugüne kadar çekmiş olduğu kliplerle başarıyı yakalayan ünlü yönetmen Veysi AKKAYA yaptı.Şarkının klibi Sapanca'da bir bağ evinde çekildi.Güzel sanatçı Nisa NALAN,klipte göstermiş olduğu performansı,düzgün fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve klip sosyal medyada kısa sürede viral olurken müzikseverler ve müzik otoritelerinden tam not aldı. Sakarya'da dünyaya gelen ve öğretmen olan sanatçı daha çok küçük yaşlarda anne ve babasının kendisine okuduğu Türk Müziği eserleri ile müziğe olan aşkının başladığını belirtiyor.Daha sonra okul yıllarında öğretmenler odasında hocalarına sanat müzik eserleri seslendirmiş ve bu sayede okul korolarında solistlik yapmıştır.

Bugüne kadar Türkiye'nin birçok güzide mekanlarında sahneler alan sanatçı ''Ay Işığı''şarkısı için;''Çok değerli yapımcım,yönetmenim,aranjörüm Bülent ATEŞ ile birlikte bu şarkıya çok emek verdik.Şarkının stüdyo aşamasında uykusuz gecelerimiz ve profesyonel bir ekiple beraber ciddi bir emek ve çalışma var.Umarım" Ay Işığım" bu yolda bir ışık olur ve bu şarkı bir nebze de olsa  Türk Müziğini hiç tanımayan  genç nesilimize de Türk müziğini sevdirir.''sözleri ile şarkısının kendisi için değerini belirtiyor. Ailenin en küçük çocuğu olan ve eğlenceli kişiliği ile dikkat çeken güzel sanatçı müziğe olan tutkusunu:''Bülbüller yalnızca müzik üretirler, bizi eğlendirmek için. Bahçeleri yağmalamazlar, tarlalarda yuva yapmazlar. Yalnızca şarkı söylerler. Hem de yürekleri paralanana dek.İşte bende yüreğim paralanana dek şarkılar söylemek istiyorum.''sözleri ile belirtiyor. Güzel sanatçı,sürekli müzik için çalıştığını,üretmekten asla vazgeçmeyeceğini,kısa süreler içinde yine söz ve müziği kendisine ait olan  yeni single çalışmalarını,müzikseverler ile buluşturarak gözünü zirveye diktiğini sözlerine ekliyor. ''Ay Işığı'' şarkısı ile çok kısa sürede Türkiye radyolarında büyük bir beğeni kazanan ve listelere girmeyi başaran güzel sanatçı Nisa NALAN'ın daha neler yapacağı müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TAKİPÇİSİNE BÜYÜK TEPKİÖnceki Haber

TAKİPÇİSİNE BÜYÜK TEPKİ

KATAR'IN EN BÜYÜK ULUSLARARASI YEMEK FESTİVALİ BAŞLADISonraki Haber

KATAR'IN EN BÜYÜK ULUSLARARASI YEMEK FES...

Yorum Yazın