PAPTİRCEM’DEN YENİ TEKLİ ’’UZAKTAN BİR TANIDIK’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PAPTİRCEM’DEN YENİ TEKLİ ’’UZAKTAN BİR TANIDIK’’
Abone ol
Art arda yayımladığı teklileri ile alternatif müziğin başarılı isimlerinden biri olan söz yazarı, besteci ve yorumcu Paptircem, ’’Uzaktan Bir Tanıdık’’ ismini verdiği yeni şarkısını takipçileri ile buluşturdu.

Sözü ve müziği diğer projelerinde de olduğu gibi yine Paptircem'in kendisine ait olan Uzaktan Bir Tanıdık şarkısında akustik öğelerden bolca beslenen sanatçı, kendi vokallerinden oluşan koro partisyonlarını ve ana enstrümanı olan piyanosunu da şarkıya dahil ediyor.

Projenin prodüksiyonunu daha evvel düet çalışmalara da imza attığı prodüktör ve yorumcu Kaan Arslan ile birlikte gerçekleştiren Paptircem, tüm kayıtları ve çalışmaları evlerindeki stüdyoda Arslan ile birlikte yürüttü.

”Uzaktan Bir Tanıdık”, iki sevgilinin sessizce ayrılmayı kabul edişinin, sakin, üzgün ve çaresiz hikayesini anlatıyor. Bu sakinliği vermek için; şarkı yalnızca gitar, piyano, koro ve vokalle ilerliyor.

Klibi kendi telefonu ile çekerek yönetmenliğini de kendisi yapan Paptircem, klip çalışmasını Dükkan Production ekibinden Ata Utku ve bağımsız bir diğer artist olan Bilge Teker ile birlikte yürüttü. iPhone 14 Pro ile çekilen klipte stüdyo, ışık ve ekstra bir ekipman kullanılmadı. Paptircem, aynı zamanda şarkının kapak tasarımını da kendisi gerçekleştirdi.

Paptircem, yeni şarkısı Uzaktan Bir Tanıdık ile ilgili düşüncelerini ise şu şekilde dile getiriyor: '' Birini seversin; o kadar seversin ki, yılların o biriyle geçer, en kötü haberlerini onun kollarında avutursun, o gün ne yediğini bile sadece onunla paylaşmak istersin; o biri, her şeyin olur yıllar boyunca. Ama bir anda, ne kadar çabalarsan çabala, onun istediği kişi olamazsın, ve onca kavgadan sonra sessizce olmadığını kabullenirsin. Bu sefer kavga etmezsin, onun uzaktan bir tanıdık oluşunu izlemek zorunda kalırsın. Her şeyin, hiçbir şeyin oluverir, ne haklı vardır ne haksız. “Uzaktan Bir Tanıdık”, bu iki insanın sessizce ayrılmayı kabul edişinin sakin, üzgün ve çaresiz hikayesini anlatıyor.'' Paptircem'in yeni projesi Uzaktan Bir Tanıdık, tüm dijital platformlarda yayımda.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İLKAY BAYIRDAR,KORKU FİLMİNDE OYNAYACAKÖnceki Haber

İLKAY BAYIRDAR,KORKU FİLMİNDE OYNAYACAK

"ELİF ANA" FİLMİNİN GALASI YAPILDISonraki Haber

"ELİF ANA" FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Yorum Yazın