PATİLİ DOSTLARI İÇİN GALA DÜZENLEDİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PATİLİ DOSTLARI İÇİN GALA DÜZENLEDİLER
Abone ol
11 Kasım’da vizyona giren ve başrollerini İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar’ın paylaştığı oyuncu kadrosunda ise Ayça Erturan, Ahu Sungur, Suat Sungur, Nilgün Kasapbaşoğlu, Bilge Şen, Ferdi Akarnur ve Yücel Erten gibi ünlü oyuncuların paylaştığı, yapımcılığını ise Pervasız Yapım’ın üstlendiği Müstakbel Damat filminin başrollerinden biri de Mitril isimli bir patili dost olunca bir gala da Mitril’in arkadaşlarına düzenlendi.

İlker Ayrık’a ait Rita Çiftlikte düzenlenen Pati Gala dünyada bir ilk oldu. Kırmızı halıdan kokteyle her şeyin bir gala ile birebir düşünüldüğü günde filmin oyuncusu Mitril misafirlerini kırmızı halıda karşıladı.

Galaya katılan oyuncular ünlü şef Murat Bozok’un menüsü ile ağırlanırken patili dostların menüleri ünlü Pet Chef Rafet İnce tarafından hazırlandı.

Pati galaya filmin oyuncularından Nilgün Kasapbaşoğlu, Hande Soral- İsmail Demirci, Ayça Erturan- Oğulcan Kırca, Cansu Fırıncı, Evrim Doğan ve Yurdaer Okur da patili dostlarıyla katılırken engelli bir patili misafir pusetinde gelerek ilgi odağı oldu. Ünlü isimler dostlarıyla beraber açık havada Müstakbel Damat filmini izleyerek keyifli saatler geçirdiler.

KÖPEĞİ VERA İLE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İlker Ayrık’ın barınaktan sahiplendiği ve Vera adını verdiği dostu ile yapılan röportajda Ayrık “ Bugün ben Vera’ya eşlik ettim. Atmosfer güzel film güzel dünyada bir ilki yapıyoruz umarım devamı gelir” dedi.

HANDE SORAL VE İSMAİL DEMİRCİ DOSTLARI ÇEKU İLE KATILDILAR

Pati Galaya ilk gelen isimlerden biri dostu Çeku ile Hande Soral ve eşi İsmail Demirci oldu. İsmail Demirci; “ baba olmak harika bir duygu keşke önceden olsaydım dedi. Hande Soral’ın ilk basın toplantısında 2. Çocuk açıklamasına ise eşim ne düşünüyorsa ben de onu düşünüyorum” şeklinde yanıt verdi. Filmin başrol oyuncularından Hande Soral ise “bugün çok güzel ve özel bir gün Çeku ile burada olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

OĞULCAN KIRCA “BENİM İLK ŞANSIM EŞİM”

Ayça Erturan ve eşi Oğulcan Kırca ise galaya barınaktan sahiplendikleri patili dostları Hailey ile beraber geldiler. Oğulcan Kırca “ normalde ben galalara katılmam ama bu farklı bir gala olacak.” Dedi. Oğulcan Kırca ayrıca kız çocuklarının şans getirdiğine inanılır sizde böyle bir durum oldu mu sorusuna ben eşimden dolayı oldukça şanslı olduğum için kızımın şansını henüz fark etmedim diye ekledi.

Galaya patili dostu ile katılan isimlerden biri de ünlü oyuncu Evrim Doğan oldu. Evrim Doğan “ oğlumla bambaşka bir deneyim edineceğiz çok heyecanlıyız” dedi.

Galaya katılan bir diğer isimse ünlü oyuncu Yurdaer Okur oldu. Okur“ çok heyecanlıyım ortam çok güzel. Biz onları aileden bir birey olarak görüyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluruz” dedi. “ İlker’in hem kendisini hem de oyunculuğunu çok seviyorum. Köpekler dışında biz de Müstakbel Damat filmini bu ortamda izleyerek çok keyifli bir gün geçireceğiz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KEYFE KEDERÖnceki Haber

KEYFE KEDER

İREM, ZİRVENİN TADINI ÇIKARIYORSonraki Haber

İREM, ZİRVENİN TADINI ÇIKARIYOR

Yorum Yazın