PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ
Abone ol
Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de, etkinlikler serisi 12 Ekim’de Sena Şener konseri ile devam etti.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi’de Ekim ayında da birçok ünlü ismi bir araya getiriyor.

Bugüne kadar yayımladığı şarkılar ve albümlerle geniş bir dinleyici topluluğunun takibe aldığı Sena Şener, 12 Ekim Çarşamba akşamı, Türkiye’nin ilk ödüllü açıkhava mekanı Turkcell Vadi Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

Turkcell Vadi Açıkhava sahnesine solo konser performansı ile ilk defa konuk olan, kendine özgü ruhu ve sesiyle Sena Şener; ‘Bak Bana’ ile başladığı profesyonel müzik hayatının tüm renklerini dinleyicisi ile paylaştı.‘Burada olmak çok güzel. Bu akşam sizleri yer yer ağlatacağız, dans ettireceğiz. Efkarlanmaya hazır mıyız? Keyifli bir gece diliyorum. Lütfen eşlik etmekten çekinmeyin’ diyen Sena Şener ‘Bak Bana’ ile başladığı konserine ‘Düşünürsem Ölürüm’, ‘Sevmemeliyiz’ şarkıları ile devam etti.

Ünlü sanatçılarda izlemeye geldi

Yılmaz Erdoğan, Afsanur Sancak Tutan ve Tuğkan’ın konserde yalnız bırakmadığı Sena Şener, performansı, şarkıları ve güzelliği ile unutulmaz bir konser gecesine imza attı.

Sena Şener daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getirdi ve yeni projeleriyle de her daim gündemde kaldı. “Porselen Kalbim” sonrası en taze teklisi ‘Düşünürsem Ölürüm’, akılda kalıcı melodilere sahip, kariyerinin en güçlü şarkılarından birini. Son dönemin ilgi çeken genç isimlerinden Sena Şener, farklı tarzı, kendi şarkıları ve sahnesi ile bu yaz tüm festivallerin en parlayan yıldızı oldu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZEYNEP’İN DİYARBAKIR REKORUÖnceki Haber

ZEYNEP’İN DİYARBAKIR REKORU

ARABESKİN YENİ YILDIZISonraki Haber

ARABESKİN YENİ YILDIZI

Yorum Yazın