SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da “Hemşehri Dernekleri Buluşması” programında yaptığı konuşmada, “Siyasi hayatımızın tamamı, sevgiden aldığımız güçle milletimize hizmet etmekle geçti. İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı olduk, Türkiye’ye Başbakan, Cumhurbaşkanı olduk, bu arayıştan da, bu azimden de asla vazgeçmedik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da “Hemşehri Dernekleri Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

Siyasi hayatının tamamı, sevgiden aldığı güçle millete hizmet etmekle geçtiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı olduk, Türkiye’ye Başbakan, Cumhurbaşkanı olduk, bu arayıştan da bu azimden de asla vazgeçmedik” dedi.

Siyasetin çetin bir imtihan olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Hele iktidar, adeta ateşten gömlek giymektir. Biz ise siyasette neredeyse yarım asırdır milletimizin huzurundayız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “Aynı şekilde 21 yılı bulan iktidarlarımız boyunca onca sınamadan geçtik. Yani her bakımdan defalarca teste maruz kalmamıza rağmen, bugün alnı ak bir şekilde karşınızda durabiliyoruz. Bunun sırrına ermek isteyenlerin, önce milletimizle, sizlerle aramızdaki gönül bağını idrak etmesi gerekiyor. Aramızdaki muhabbeti anlayamayanların, her yenilgi sonrası millete hakaret etmeleri, sadece kendi karakter fukaralıklarını gösterir.”

“TÜRKİYE YÜZYILI’YLA EVLATLARIMIZA, MÜREFFEH BİR ÜLKE BIRAKALIM”

“Ülkemizi, 21 yılda kurduğumuz bu güçlü eser ve hizmet altyapısının üzerinde çok daha yükseğe taşıyalım” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’yla evlatlarımıza, güvenli, huzurlu, müreffeh bir ülke, bir gelecek bırakalım” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlk turunu 14 Mayıs’ta yaptığımız Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 27 milyonu aşkın oy ve yüzde 49,5’luk oranla bunun işaret fişeğini attınız. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakına vererek, 322 milletvekiliyle iradenizin istikametini gösterdiniz. Şimdi geriye, 28 Mayıs’ta yarım kalan işi tamamlamak kalıyor. Buradan ayrıldıktan sonra hemen memleketlerinizi arayıp, akrabalarınıza, eşinize dostunuza, selamımızla birlikte, 28 Mayıs’ta sandıkları sıkı tutmaları mesajımızı iletmenizi istiyorum. Rehavet yok, zafer sarhoşluğu yok, 14 Mayıs’ı 28 Mayıs’ta tamamlayalım 29 Mayıs İstanbul’un fethiyle bunu inşallah taçlandıralım. Gerilimden, çamur siyasetinden, provokasyondan medet uman fitnecilere inat, 28 Mayıs’ta sandıkları 85 milyon olarak bayram yerine çevireceğiz.”

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/147220/-siyasi-hayatimizin-tamami-milletimize-hizmet-etmekle-gecti-

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ALTIN GÜN "DOKTOR CİVANIM" KLİBİYLE BİRLİKTE YAYINDAÖnceki Haber

ALTIN GÜN "DOKTOR CİVANIM" KLİBİYLE BİRL...

NİHAT TANRIKULU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜSonraki Haber

NİHAT TANRIKULU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yorum Yazın