TAMİRANE’DE COŞACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TAMİRANE’DE COŞACAK
Abone ol
13 Ocak Cuma akşamı Gökçe Türk, 14 Ocak Cumartesi akşamı Müge Zümrütbel Tamirane Akasya sahnesinde.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 13 Ocak Cuma akşamı keyifli repertuvarı ve canlı performansıyla Gökçe Türk, 14 Ocak Cumartesi akşamı ise “Karışık Kaset” projesiyle ve enerjisi yüksek canlı performansıyla Müge Zümrütbel Tamirane Akasya misafirleriyle buluşuyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. 13 Ocak Cuma akşamı son olarak 2021 yılında yayınladığı “Bayram” isimli şarkısıyla beğeni toplayan Gökçe Türk keyifli repertuvarı ve canlı performansıyla Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor. 14 Ocak Cumartesi akşamı ise “Karışık Kaset” adını verdiği projesi ve dinleyenleri 80’lerden 90’lara ve en önemlisi unutulmaz anlara götürecek repertuvarıyla Müge Zümrütbel, Tamirane misafirlerini nostaljik bir müzik ziyafetine davet ediyor. 

Gökçe Türk 

Müzik eğitimine küçük yaşlarda önemli korolarda başlayan ve sonrasında uzun yıllar Sezen Aksu ile çalışan Gökçe Türk, bugüne kadar birçok farklı mekanda canlı performanslarıyla sahne kariyerine devam etti. 2018 yılından beri şarkılarını single olarak yayınlayan, birçok akustik videosunu dinleyenlerinin beğenisine sunan ve son olarak 2021 yılında “Bayram” isimli şarkısını yayınlayan Gökçe Türk, keyifli repertuvarı ve canlı performansıyla 13 Ocak Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesine konuk olacak.

Tarih: 13 Ocak 2023, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Müge Zümrütbel “Karışık Kaset”

Geçmişte Zerrin Özer, Nilüfer ve Sertab Erener gibi büyük seslere vokalistlik yapan, 2015 yılında yayınladığı solo albümü ile solo kariyerine adım atan ve ‘Sefirin Kızı’, ‘Emanet’ gibi sevilen dizilerin şarkılarını seslendiren Müge Zümrütbel, canlı performansıyla da dinleyenlerin beğenisini topluyor. Müge Zümrütbel, 80’li ve 90’lı yılların o dönemde birbirine kavuşmak için büyük uğraş veren sevgililerin, gençlerin, ayrılık acısı yaşayanların, yolcuların kısacası hepimizin kendinden bir parça bulabileceği karışık kaset geleneğinden ilham alarak hayata geçirdiği “Karışık Kaset” adını verdiği projesi, 80’li ve 90’lı yılların sevilen şarkılarından oluşan eğlence garantili repertuvarı ile 14 Ocak Cumartesi akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YOĞUN İŞ TEMPOSUNA YENİ YIL ARASI VERDİÖnceki Haber

YOĞUN İŞ TEMPOSUNA YENİ YIL ARASI VERDİ

GÖZLERDEKİ YENİ SALGININ KAYNAĞI ADENOVİRÜSSonraki Haber

GÖZLERDEKİ YENİ SALGININ KAYNAĞI ADENOVİ...

Yorum Yazın