TANRIKULU; VATAN SEVGİSİ KANDADIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TANRIKULU; VATAN SEVGİSİ KANDADIR
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Türkiye'nin dört bir yanından yardım çağrıları yükselirken deprem bölgesine yardım seferberliği başladı. Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği(TÜMKİAD) depremzedeleri için seferber oldu.

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD ) merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 şehri etkileyen deprem felaketinin ilk anından itibaren bölge halkının acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçti. İçinde gıda, giyim, soba, battaniye ve çocuk bezi bulunan tırları deprem bölgesine gönderen TÜMKİAD, yardımların devam edeceğini söylüyor.

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, bu zor günlerde devlete her konuda el uzatılmasının altını çizerken tüm STK’ların yardımlar için harekete geçmesi gerektiğini dile getirerek, “İçimiz yanıyor. Ama biz ayakta durmayı ve yaralarımızı sarmayı çok iyi biliyoruz. Hayatını kaybedenler bir gece uykusunda bu dünyadan gitti ve inanıyorum onlar cennete gidecek. Biz 38 İlde TÜMKİAD olarak her zaman devletin yanında olacağız.’dedi.

Genal Başkan Tanrıkulu,’ TÜMKİAD Elazığ İl Başkanlığı 5 araçlık ekiple ikinci kademe olan şimdi yaraları sarma zamanı diyerek yeniden, yeni ekiple deprem bölgesine çıkıyorlar.  Devletin devletçi STK’sı sahada. Devletin ve milletin ihtiyacı olduğu her zamanda hazır ilk gün dediğimiz ve haklı çıktığımız gibi devlet eli en güvenilir el bizler ilk gün söylediğimiz gibi nakti yardım asla almadık . Kendi içimizde bile AFAD hesaplarına yatırdık ve onlarca yardım tırlarımızı AFAD ve Kızılay’a teslim ettik. Tüm İl başkanlarımız, ekiplerimiz , Valilikler, Kaymakamlıklar, AFAD, Kızılay ordumuz ile birlikte hareket ettik. Millet ile devlet arasında köprü olduk. Eksik olan her yere müdahale ettik. Lafla değil, var olan mal ile mal vermek candan değil,  yok olan maldan mal vermek candan dedik.  Milletimiz için canımızı kurban ettik. TÜMKİAD ailem sizlerle gurur duyuyorum iyi ki varsınız. Bu milletin vatan sevgisi dilde değil kanda olması gerek TÜMKİAD’ın vatan sevgisi kandadır. Kanda yeniden mayalanacak inşallah'dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİCHAELA ASTRO GÖNÜLLERİ RAHATLATTIÖnceki Haber

MİCHAELA ASTRO GÖNÜLLERİ RAHATLATTI

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUSonraki Haber

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Yorum Yazın