TÜRKİYE'DEKİ İLK KONSERİNE GERİ SAYIM BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKİYE'DEKİ İLK KONSERİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
Abone ol
İstanbul, 3 Eylül Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta Ashley Nicolette Frangipanei, yani bilinen sahne adıyla Halsey’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için sınırlı sayıda bilet biletinial.com üzerinden satışa çıktı.

Dünyaca ünlü Halsey’in Türkiye’de vereceği ilk konser için geri sayım başladı

Paylaştığı tweet ile DNA’sında yüzde 11 Türk geni bulunduğunu ve “baklava sevecek kadar Türk olduğunu” açıklayan Halsey, Türkiye’deki ilk konserinde, dünyada hit olan şarkılarını seslendirecek. İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak Amerikalı yıldızdan önce özel konuk olarak Abby Roberts gecenin açılışını yapacak. Biletleri günler öncesinden tükenen ve merakla beklenen konser için sınırlı sayıda bilet biletinial.com’dan satışa çıktı.

İstanbul, 3 Eylül Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta Ashley Nicolette Frangipanei, yani bilinen sahne adıyla Halsey’i ağırlamaya hazırlanıyor. Son albümü “If I Can’t Have Love, I Want Power”la büyük beğeni toplayan Halsey, hamilelik ve doğum sürecinden sonra çıktığı ilk turnenin İstanbul ayağında KüçükÇiftlik Park’ı dolduran binlerce hayranına enerji, müzik, dans ve eğlence dolu bir akşam yaşatacak. Gecenin açılışını ise sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ve “Paramaniac” adlı EP’si ile dikkatleri üzerine çeken Abby Roberts yapacak.

Şarkıları Z kuşağı tarafından yoğun ilgi gören Halsey, teatral sahne performansı ile yazın bitmesiyle beraber yavaş yavaş hareketlenmeye başlayan İstanbul müzik sahnesine damga vuracak. URU ve Concerts East organizasyonuyla düzenlenen ve Halsey’in genç hayranları tarafından heyecanla beklenen konser için sınırlı sayıda bilet biletinial.com üzerinden satışa açıldı.

Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından ise Afrika-Amerika kökenli olan Halsey, farklı kültürlerden izler taşıyan sahnesinde enerjik bir performansa imza atıyor. Pandemiden ve anne olduktan sonra çıkacağı ilk turnesine çok sevdiğini defalarca dile getirdiği Türkiye’yi ekleyen dünyaca ünlü şarkıcı, başta Billboard Hot 100 olmak üzere müzik listelerini alt üst eden hitleriyle sahnede olacak.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RKING İLK SOLOSU "KİMSE BİLMEZ" İLE BOMBA GİBİ GELİYORÖnceki Haber

RKING İLK SOLOSU "KİMSE BİLMEZ" İLE BOMB...

KENAN AKANSEL'DEN ŞEHİTLERE KİTAPSonraki Haber

KENAN AKANSEL'DEN ŞEHİTLERE KİTAP

Yorum Yazın