ULUSLARARASI YARIŞMADAN İKİ MADALYA KAPTILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ULUSLARARASI YARIŞMADAN İKİ MADALYA KAPTILAR
Abone ol
Kombucha kan dolaşımından sinir sistemine, tansiyondan kabızlık problemine, cilt güzelliğinden öksürüğe kadar binbir derde deva bir içecek.

Uzak Doğu’da "ölümsüzlük iksiri" olarak da adlandırılıyor. Keşfi 2000 yıl öncesine dayanan içeriğinde faydalı bakteriler ve mayalar bulunan, kombu mantarından elden edilen bu fermante çay son yıllarda ülkemizde de çok popüler. Ve pek çok ünlünün sağlıklı yaşam, kilo kontrolü ve cilt güzelliği ile ilgili gizli silahı.

Hal böyle olunca Türkiye kombucha pazarı her gün gelişiyor. Geçtiğimiz hafta lider markalarımızdan REM Kombucha’dan sevindirici bir haber geldi.

Uluslararası Aurora International Taste Challenge yarışmasından iki madalya ile döndüler.

Kendilerini bütünsel sağlık ilkelerine adayan   Remziye Doğrusöyler ve kızı Tülin Bozkuş’un kurduğu Rem Kombucha havlıcanlı çeşidi ile gold, acılı REM Kombucha ile ise Double Gold madalyalarını aldı.

“Acı biberin metabolizma hızı üzerindeki etkisi malum. Bağışıklığımızı güçlendirdiği tüm tıbbi araştırmalarda kanıtlanmış. Bu yüzden annemle birlikte kombucha ile birleştirmeye karar verdik. Aynı mantıkla doğal bir antioksidan olan özellikle romatizma ve eklem rahatsızlıklarına iyi etkileri gözlemlenmiş olan zencefilgillerden havlıcanı da kullandık. Ne mutlu ki bu iki çeşit de dünyanın en prestijli yarışmasının uzman jürisi tarafından ödüle layık görüldü” diyen Tülin Bozkuş ödüllerin yeni kombucha çeşitlerini denemek için kendilerini motive ettiğini söyledi.

REM Kombucha’nın farkı ne?

Rem Kombuchayı doğal olmayan hiçbir katkı, renklendirici ve koruyucu kullanmadan, mevsimine uygun sebze, meyve ve baharatlarla zenginleştiriyorlar.

Üretim olarak ne kadar zor olsa da cam kullanmanın bedenimize ve dünyaya en saygılı materyal olduğunun bilincinde, Sadece cam şişelerde sunmuyor ayrıca tüm fermantasyon sürecini de cam kavanozlarda gerçekleştirerek, metal ve plastiğin kombucha’nıza nüfus etme olasılığını ortadan kaldırıyorlar. Canlılığının ve fermantasyondan kazanılan kıymetli besin içeriğinin korunması için pastörizasyon, ısıl işlem veya herhangi bir katkı maddesi ile fermentasyona müdahale etmiyorlar.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMLAK FİYATLARINI YETKİSİZ EMLAK DANIŞMANLARI YÜKSELTİYORÖnceki Haber

EMLAK FİYATLARINI YETKİSİZ EMLAK DANIŞMA...

AMAZON PRİME REKLAM ŞARKISISonraki Haber

AMAZON PRİME REKLAM ŞARKISI

Yorum Yazın