ÜNLÜLER AÇILIŞ YAPTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜNLÜLER AÇILIŞ YAPTI
Abone ol
Ülkemiz ağız ve diş sağlığı alanındaki büyümesini sürdürüyor. Vadi İstanbul’da hizmete başlayan HAB Dental Clinic, televizyon dünyasının tanınan siması Sunucu Zahide Yetiş’in moderatörlüğünü yaptığı açılışta birbirinden ünlü isme ev sahipliği yaptı.

Ülkemiz ağız ve diş sağlığı alanındaki büyüme ivmesini güç geçtikçe artırıyor. Vadi İstanbul’da hizmet vermeye başlayan HAB Dental Clinic, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen açılışta birbirinden ünlü isme ev sahipliği yaptı. Sunucu Zahide Yetiş’in moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, açılış kurdelesini HAB Dental Clinic Kurucuları Diş Hekimi Ayşe Bige Başaran ve Halit Başaran kesti. ‘Gülüşünüzü görmeyi seviyoruz’ mottosuyla yola çıkarak hastalarının ihtiyaçlarına en uygun ve kalıcı çözümleri sunmayı hedefleyen HAB Dental Clinic, açılışta ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşattı.

ALANINDA UZMAN HEKİMLERLE GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURDULAR

Adını health (sağlık), aesthetic (estetik) ve beauty (güzellik) kelimelerinden alan HAB Clinic’te gülüş tasarımından şeffaf plaklara, telsiz ortodontiden implanta kadar birçok alanda tedavi seçeneği sunuluyor. Hasta memnuniyetini ilke kabul eden klinik, diş ve çene cerrahisi, diş eti, çocuk ve dijital diş hekimliği alanlarında da hizmet veriliyor. Başarılı doktorların bulunduğu güçlü bir kadroya sahip kliniğin kurucularından Diş Hekimi Ayşe Bige Başaran, ağız ve diş sağlığının tüm kollarında çalışmalarını sürdürürken, daha çok estetik ve dijital diş hekimliği alanlarına odaklanıyor. Diş Hekimi Halit Başaran ise çene cerrahisi ve implantoloji alanlarında çözümler üretiyor.

HASTA KONFORU İLKESİYLE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ALANINDA İLKE İMZA ATTILAR

Hastalarını tedavi öncesi ve sonrasında konforlu şartlarda ağırlamayı önceliklendiren HAB Clinic, ziyaretçilerini girişteki geniş lobi alanında karşılıyor. Bekleme aralığında hastalarının klinikte keyifli vakit geçirmesi amacıyla teras alanı bulunan klinikte beş tedavi odasının yanı sıra, tomografi, dental ve fotoğraf stüdyosu da bulunuyor. Hijyen kurallarının esas alındığı klinikte kullanılan tüm teknolojik cihaz ve malzemelerin temizlenmesi için de ayrı bir sterilizasyon odası da yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HALUK LEVENT FOÇA’DA ESTİÖnceki Haber

HALUK LEVENT FOÇA’DA ESTİ

GAZETECİ ÖZDEMİR'DEN YENİ PROJELERSonraki Haber

GAZETECİ ÖZDEMİR'DEN YENİ PROJELER

Yorum Yazın