YILDIZLI GECELER CANDAN ERÇETİN İLE BAŞLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YILDIZLI GECELER CANDAN ERÇETİN İLE BAŞLIYOR
Abone ol
Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilecek ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 29 Temmuz Cuma akşamı Candan Erçetin konseriyle başlıyor. 30 Temmuz akşamı maNga ile devam ediyor.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek etkinlik serisi, 29 Temmuz Cuma akçamı Türk pop müziğinin güçlü yorumcu, besteci ve söz yazarı Candan Erçetin’i ağırlıyor. Erçetin, herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla hafızalarda yer edecek bir konsere daha imza atacak.

Albümleri ile türk pop müziğine yön veren Candan Erçetin, her konserinde dinleyicisini farklı bir yolculuğa çıkarıyor. Geçmişten bugüne en sevilen şarkıları ve kendisine yıllardır sahnede eşlik eden orkestrasıyla Candan Erçetin, yine muhteşem bir konsere imza atacak.

MANGA 30 TEMMUZ

Türkçe Alternatif Müziğin öncü grubu maNga, Mayıs ayında Turkcell Vadi sahnesinde binlerce seveniyle unutulmaz bir geceye imza atmıştı. Her konserinde oluğu gibi grubun biletleri günler öncesinden tükenen Mtv ödüllü Eurovison ikincisi Türkçe Alternatif Müziğin öncü grubu maNga 5. Stüdyo albümleri Antroposen'i canlı olarak Turkcell Vadi seyircisi ile paylaşmaya hazırlanıyor.

İnsan çağı olarak adlandırılan antroposen çağı grubun söz ve görsellerine yoğun bir biçimde etki etti. Albümün ilk bölümünü 14 Aralık'ta yayınlayan maNga, Atlantis ile planladığı Türkiye turuna bu konserle devam ediyor olacak.

Türkiye'nin en yeni en genç açıkhava sahnesi Turkcell Vadi'de gerçekleşecek konser serisinde maNga 30 Temmuz akşamı siz müzikseverlerle tekrar buluşacak.

Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi, Türkiye’nin en yeni ve en genç açıkhava sahnesi. Türkiye’deki en büyük sabit sahnesiyle birlikte modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma iddiasında.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘PEMBE MEZARLIK’A ARABESK YORUMÖnceki Haber

‘PEMBE MEZARLIK’A ARABESK YORUM

ALTERNATİF POP SAHNESİNİN GENÇ YILDIZISonraki Haber

ALTERNATİF POP SAHNESİNİN GENÇ YILDIZI

Yorum Yazın