HAMURUNDA TELEVİZYONCULUK VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HAMURUNDA TELEVİZYONCULUK VAR
Abone ol
Bugüne kadar birçok başarılı işe imza atan TV dünyasının sevilen yönetmenlerinden Serkan Dündaroğlu, Geçtiğimiz günlerde 27 yıllık meslek hayatını yılın en iyi program yönetmeni ödülü ile taçlandırdı.

Kendisi gibi televizyoncu olan eşi Sanem Dündaroğlu ile “Lotus Medya” isimli bir yapım şirketleri şirketi de bulunan Dündaroğlu,karı-koca birçok başarılı programa imza atmaya devam ediyor. Televizyoncu anne ve babanın oğlu olan Sekan Dündaroğlu, önümüzdeki aylarda TV dünyasına soluk getirecek yeni programlar için kolları sıvadı.

SERKAN DÜNDAROĞLU  KİMDİR

Televizyoncu bir anne ve babanın oğlu, Filiz ve Duran Dündaroğlu çiftinin TRT ile başlayan maceraları, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanalı olan Star TV’nin kuruluşunda yer alarak büyüdü ve uzun yıllarca devam etti. Oğulları Serkan Dündaroğlu’nun ise 1995 yılında Kral TV’de müzik programları sunarak başlayan meslek hayatı, oyunculuk ve menajerlikle devam etti. 1999 yılında tamamen kamera arkasına geçmeye karar verdi ve naklen yayın yönetmeni ünvanını aldı.

Teleon ve Star TV’de, Süper Lig maçları, Şampiyonlar Ligi maçları ve spor programları çekti. Bir süre yönetmenliğe ara vererek yine Star Tv’de programlar koordinatörlüğü yaptı. Birçok TV kanalında büyük yapımlarda yönetmenlik yaptı ve birçok ünlü isimle çalıştı. Aynı zamanda kendisi gibi uzun yıllardır televizyoncu olan eşi Sanem Dündaroğlu ile “Lotus Medya” isimli bir yapım şirketleri var. Yıllardır bir çok başarılı projeye birlikte imza atıyorlar. Şu an ekranlarda, sevilen sunucu ve oyuncu Semra Güzel’in sunduğu bir sohbet programı olan “Yaşama Dair” ve ses sanatçısı, yazar Ekrem Arpak’ın sunduğu “Bir Masal Şehri Şanlıurfa” programları Lotus Medya imzasıyla Beyaz TV’de yayınlanıyor. Camiada sevilen bir yönetmen olan Serkan Dündaroğlu, aynı zamanda 10 yıldır Türkiye’nin en çok izlenen spor programlarından olan Ertem Şener’in moderatörlüğünü, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yorumculuğunu yaptığı Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının yönetmenliğini yapıyor. Geçtiğimiz günlerde 27 yıllık meslek hayatını yılın en iyi program yönetmeni ödülü ile de taçlandırmış oldu.(BABAR MEDYA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜNEŞ ÖZGEÇ’TEN ÖPÜŞÜNLE BOYNUMDANÖnceki Haber

GÜNEŞ ÖZGEÇ’TEN ÖPÜŞÜNLE BOYNUMDAN

ALPER BAGANA’DAN SLOW TEKLİSonraki Haber

ALPER BAGANA’DAN SLOW TEKLİ

Yorum Yazın