YEŞİLÇAM KLASİKLERİNE SESİYLE HAYAT VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YEŞİLÇAM KLASİKLERİNE SESİYLE HAYAT VERDİ
Abone ol
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Elvan Elvan uzun yıllar Türkiye'nin farklı şehirlerinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzman doktoru olarak hizmet verdi şimdilerde ise mezoterapi ve medikal estetik doktoru olarak görevine devam ederken müzikal kariyerinde de hız kesmeden üretmeye devam ediyor.

Uzun ve zorlu çalışma hayatının içerisinde usta opera sanatçısı Günay Acar'dan aldığı şan dersleri Elvan Elvan'ın terapisi oldu. Şubat ayında ilk şarkı sözü ve bestesini yapan sanatçı; içinden seslendirdiği şarkıları artık tüm müzikseverlerle paylaşma kararı alarak sektöre ilk adımını attı.

Yıllarca bedenlere şifa veren Dr. Elvan Elvan, artık müziğiyle ruhlara ve gönüllere de şifa kaynağı olmayı temenni ediyor.Elvan Elvan, müzik direktörlüğünü Hakan Güngör, aranjelerini ise Tolga Kılıç’ın üstlendiği Yeşilçam'a adını altın harflerle yazdıran ''Olmaz Olsun'' ve ''Tövbeler Tövbesi'' şarkılarını dinleyicisiyle buluşturmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.

Elvan Elvan, "Hayatımın her döneminde Yeşilçam'ı; izlemekten ve dinlemekten hiç bıkmadım. Her zaman her yerde bana huzur ve mutluluk verdi. Seslendirmekten de büyük keyif aldığım bu çok sevilen, hiç eskimeyen şarkıları yepyeni bir düzenleme ile kendi sesim ve yorumumla  sizlerle  yeniden buluşturmak istedim. Ruhunuza şifa olması dileğiyle..." dedi.

Replikleriyle hafızalarımıza kazınan, kimimizin unuttuğu; kimimizin hala müptelası olduğu dev bir "sahne"... Ortak dertlerimizi, acılarımızı, mutluluklarımızı izlediğimiz; bize bazen akıl tutulması, bazen de kıvanç yaşatan garip bir hayat kesiti olan Yeşilçam'ın efsaneleşen şarkılarından öncelikle ‘’Olmaz Olsun’’a görsel hayat veren yönetmen ise Alişan Günay Yıldırım oldu.   Elvan Elvan'ın yeni projesi ''Olmaz Olsun'' ve ''Tövbeler Tövbesi'' Samuray Müzik markasıyla ve Avrupa Müzik dağıtımıyla tüm müzik platformlarında ve klipleri Müzik Play kanalında yayında.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YBY ETKİNLİK ALANINDA IŞIK SELİÖnceki Haber

YBY ETKİNLİK ALANINDA IŞIK SELİ

JAPON ÇİFTİN EV HAYALİ UÇTU GİTTİSonraki Haber

JAPON ÇİFTİN EV HAYALİ UÇTU GİTTİ

Yorum Yazın