İstanbul
BIST10276.88
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BTC/USD64139.633
KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

Mail: sarialioglukdrt@gmail.com

BİOENERJİ NEDİR NE İŞE YARAR

Elektromanyetik akım sadece fiziksel bedenle sınırlanmamıştır. Bu nedenle, bir bedenden diğerine akış yapılabilir. Gerçekleştirilen bu akış sadece insanla da sınırlı değildir. Tüm maddeye aktarılabilir. Buradan hareketle, vücut herhangi bir fiziksel veya zihinsel rahatsızlıkla karşılaştığında o bölgenin dengesi bozulmaktadır. Dengesi bozulan bölgeye dışarıdan bio enerji yönlendirilerek rahatsızlık giderilebilmektedir. Ancak, burada önemli bir nokta belirtilmesi gerekir ki; bioenerji seansı uygulanacak olan kişinin hazır olarak gelmesi gerekmektedir. Algılarını kapatan, kendini açmaya izin vermeyen kişiye bioenerji uzmanı yardımcı olamaz.

BİOENERJİ İLE TEDAVİ NEDİR ?

İnsanoğlu binlerce yıldır, ısınmak veya yemek pişirmek için ateşi bulduğundan beri biokütle ve bioenerjiyi organik maddeden oluşan enerji- kullanmaktadır. Köken bakımından incelendiğinde bioenerji İngilizce bir kelime olup sağlık ve canlılık akımı, kozmik hayat akımı anlamına gelir. Bioenerji binlerce yıl öncesinden günümüze Dünyada kullanılan bir yöntemdir. Bioenerji vücudun enerji noktalarının dengelenmesi üzerinde temellenir.

Dünyayı incelediğimizde herşeyin bir denge üzerinde kurulduğunu görebiliriz. Vücut içerisinde sinir sisteminden kaynaklı dolaşan bir akım vardır. Var olan bu akımın oluşturduğu elektromanyetik alanın denge içinde kalması önemlidir. Bioenerji uzmanı ellerini kullanarak alıcıya dokunmadan bu dengeleme işini gerçekleştirir.

BİOENERJİ NEDİR NE İŞE YARAR

Bioenerji kelime olarak Biyolojik enerji yada doğal enerji demektir yani canlıların sahip olduğu vücut enerjileridir. Köken olarak uzak doğuya gitmektedir ve enerjisel alanları konu alır.Dünyamızın, insanların, bitkilerin, hayvanların yani  her canlının enerjisel alanı bulunur. Bu enerjisel alanlar geniş bir spektrumdadır. Ultra viole ışınlar ve Gama ışınlarıda dahil bu enerji alanlarını simgeler.GSM telefonları WiFi ler bir enerjisel akım ile çalışır, biz bunu gözle göremesekte telefon ve bilgisayarlarımzı çalıştıran bu enerji alanının varlığını biliriz.Yada kuşlar, arılar görüşleri insan oğlunun gördüğü gibi değildir. Mesela bir Kartal toprağın altındaki bir fareyi uğra viole enerjisi nedeniyle görebilir. çünkü kartalın görme boyutu insanınkinden farklıdır.Arılar çiçekleri bizim gördüğümüzden farklı görürler, çünkü  onlar diğer hayvanlar gibi enerji dalgalarını farklı görür. örneğin arı çiçeğin yaprağını uçak sistine benzer şekilde görür.Bu örnekler canlının farklı enerjileri görebildiğini gösterir.  Bütün bunlar Bioenerji alanlarıdır.

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için bana her zaman ulaşabilirsiniz sevgili okurlarım.

İŞTE SOSYAL MEDYA HESAPLARIM

 

İnstagram

kudred.sultan2

kudred.sultan1

 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar