İstanbul
BIST9524.59
DOLAR32.5953
EURO34.7727
ALTIN2491.8
BTC/USD63578.66
ŞEBNEM CEYHAN

ŞEBNEM CEYHAN

Mail: sebceyhan@gmail.com

HER ZAMAN YERİNİ KORUYAN FUTBOL

Şebnem CEYHAN

Corona virüs hastalığının tüm dünyada yaklaşık 3.85 milyon insanı etkisi altına aldığı bu Pandemi döneminde,ülkemiz de yavaş yavaş diğer ülkelerde olduğu gibi normalleşme sürecine girmek istiyor. Bu aşamada normalleşme sürecine girmek isteyen bir diğer sektör de, gündemde her zaman yerini koruyan futbol….

Evet futbol hem bir spor hem bir oyun hem de dev bir sektör.

Bu sektördeki gerek futbol kulüpleri gerek sporcular ve istihdam edilenler gerekse yayıncı kuruluşlarla bahis şirketleri,durgun dönemde artık yol almak istiyorlar.

Avrupa’nın önde gelen liglerinden Almanya ve Hollanda 5 Ağustos,Fransa 6 Ağustos, Türkiye ise hepsinden daha erken bir tarih olan 12-13-14 Haziran da açılmaya hazırlanıyor.

Tff nin aldığı bu karar birçok soruyu da beraberinde getirdi.Bu sorulardan en önemlisi ülkemizde ligler, virüs açısından toplumumuzda risk unsurları arasında yer alacak mı? İzolasyon nasıl sağlanacak ve spor camiası uzak ya da yakın deplasmanlara nasıl gidecek? Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bu konuda sorumluluk almazken topu Tff Başkanı Nihat Özdemir’ e bıraktı.Ligler başladığında eğer klüplerde herhangi bir şekilde virüsün yayıldığı görülürse neler olacağını da zaman gösterecek.Şimdi tek umudumuz ve tek dileğimiz sağlıklı, sorunsuz ve kazançlı bir döneme girmemiz

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar