İstanbul
BIST9645.02
DOLAR32.547
EURO34.9278
ALTIN2426.0
BTC/USD66656.04
KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

Mail: sarialioglukdrt@gmail.com

BU HAFTA SORULARINIZI YANITLIYORUM

 

Birçok okurum bioenerjinin nasıl yapıldığını ve kimlere uygulandığını sormuş… Bu haftaki köşemide siz sevgili okurlarımın sorularını cevaplamaya ayırdı.

Evet…. Bioenerji nasıl yapılır konusu içerisinde yer alan bioenerji uygulamalarının kimlere uygulanabileceği tedavi yaptırmak isteyen birçok yaş grubundaki kişilerce merak konusu olmaktadır. Öncelikle bu işlem fiziksel bir girişim gerektirmemesinden ve herhangi bir zararı bulunmamasından dolayı her yaştaki bireyin rahatlıkla gelerek alabileceği bir tedavi metodudur. Bu yüzden ister yaşlı, ister genç, ister hasta, ister sağlıklı, erkek ya da kadın birey fark etmeksizin isteyen herkes bu bioenerji yükleme tedavisinden yararlanabilir. Yalnız bu tedavi işlemlerinin profesyonel eğitim almış, uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren, kaliteli kişilerden alınması büyük önem arz etmektedir. Bizlerde bu konuda profesyonel hizmetlerimiz ile bioenerji nasıl yapılır sorusunun yanıtını uygulamalı bir şekilde sizlere sağlamaktayız.

Öncelikle tedavi olmak için başvuran hastalarımıza bioenerji nasıl yapılır konusunda ayrıntılı bir bilgilendirme geçmekte ve tedaviye daha bilgili ve hazır olarak girmesini sağlamaktayız.

Tedavi yapılırken kaç seans süreceği birçok hasta tarafından sorulduğu için bu tedavinin kişisel bir tedavi olduğu ve her bireyin farklı tepkiler vermesinden dolayı net bit tedavi seans sayısı verilemeyeşini önden aktarmaktayız.

Hastamıza bioenerji nasıl yapılır ve seans sayısı kaç olmalıdır hakkındaki bilgilendirme sonrasında tedavi için özel olarak tasarlanmış masaya uzanılarak tedaviye başlamaktayız.

Diğer bilimsel tedavi yöntemleri gibi spesifik bir noktaya değil de insan vücudunun geneline bu enerjiyi yönlendirmekteyiz. Çünkü insan vücudu bir bütün olduğundan dolayı tamamını ele alarak işe koyulmaktayız.

Tedavi sürecimizde herhangi bir ilaç, iğne, alet kullanımı olmadığı için oldukça basit ve rahatlatıcı bir şekilde tedavi sürecini geçirmekteyiz.

Enerjinin yönlendirilmesi, esnasında vücuda 30 cm yakınlıkta ve çakra noktalarına odaklı olarak avuç içimizi kullanarak enerjiyi yansıtmaktayız.

Bioenerji nasıl yapılır sorusu içerisine giren bir konu olan enerjinin öncelikle negatif yüklü olan enerji odaklarına yöneldiğinden de bahsetmek gereklidir. Bu negatif enerji odakları da hastalığın kaynağını oluşturduğu için ilk enerji yüklemesini buralarda gerçekleştirmekte ve tüm vücuda yayarak iyileşme sürecini hızlandırmaktadır.

Bu pozitif enerji odaklarının yüklenmesi ile birlikte vücutta yer alan tüm negatif enerji odakları dışarı atılır ve vücudun sinir sistemi resetlenerek iyileşme süreci başlatılmış olur.

Bioenerji tedavisi alan bireyler içerisinde ilk seans sonrası iyileşme hissedenler olduğu gibi birkaç seans sonrası bu iyileşme sürecini yaşayan kişilerde olabilmektedir.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar