İstanbul
BIST10208.65
DOLAR32.409
EURO34.8107
ALTIN2398.1
BTC/USD59798.26
EMRAH BOZ

EMRAH BOZ

Mail: bozsactasarim@hotmail.com

DAHA PARLAK VE SAĞLIKLI SACLARIN SIRLARI

Sacına ve saç bakımına değer verenler,saç rengini sürekli değiştirerek yeni saç boyaları deneyenler ve dalgalı kabarık saçlarının daha düz, pürüzsüz, bakımlı, kalıcı olması için elbette Keratin  bakımı, Keratin nedir konusunu özellikle saç bakım konusu ile birleştirerek sizlere daha özet ve daha net bilgiler verebilirim Bilindiği gibi saf likid keratin, yıpranmış, yanmış, kırılan, kopan ve matlaşarak sağlığını kaybeden saçları onaran, olağanüstü bir proteindir. Keratin proteini insanların ve hayvanların tüylerinde, saçlarında ve tırnaklarında yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Vücudumuzu koruma altına alan ve özellikle cildimizde yüksek oranda katkısız keratin proteini bulunur.

Yapı  olarak çok güçlü ve sert bir yapıya sahip olmasından dolayı bu likid keratin proteini, yıpranmış saçlarda kullanıldığı zaman olağanüstü bir etki ile saç onarımı gerçekleştirir. Saçları yeniden yapılandırır ve eski sağlığına  kavuşması için düzenli bir şekilde   Profesyonel kuaför salonlarda yapılması gereken bir bakımdır.

Özellikle çok fazla açıcıya maruz kalan, oryalle saç rengi açmadan dolayı çok yıpranan ya da yüksek ısılı ve kimyasal içerikli düzleştirici uygulamalarından sonra hasar gören saçların tedavisinde muhteşem sonuçlar  almak istiyorsanız  sacınızın durumuna göre ayda bir yada iki ayda bir düzenli olarak   Yapılamasını daha uzun süre etkili olması için sülfat sız şampuanı ile birlikte kullanılmasını  tasfiye ederim.

 

 

 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar