İstanbul
BIST10276.88
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BTC/USD64136.182
KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

KUDRETTİN SARIALİOĞLU ÇEBİ

Mail: sarialioglukdrt@gmail.com

YENİ BİR ÖDÜL DAHA

Sevgili okurlarım sizlerin de desteğiyle hız kesmeden çalışmalarıma devam ediyorum. Bir süredir ara verdiğim müzik yaşamıma şu sıralar çalışmasını yaptığım bir tekli ile yeniden devam etmeye karar verdim. Önümüzdeki aylarda tüm dijital platformlardaki yerini alacak olan şarkımın sizlerin büyük beğenisini kazanacağıma inanıyorum.

Yapmış olduğum ve 8 ayrı belgeye sahip olduğum Bioenerji uzmanlığı’nda  yine sizlerin desteğiyle birçok başarılı çalışmalara imza attım. Yurt içi ve yurt dışından birçok ödüle layık görüldüm. Aldığım ödüllere bir yenisi daha ekleniyor. Yurt içi ve Yurt dışından birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen ve her yıl  RADEV tarafından düzenlenen ‘Alkışı Hak Edenler Ödülü’ne bu yıl bende layık görüldüm. Önümüzdeki günlerde Ankara’da gerçekleşecek törende ödülümü alacağım için inanılmaz heyecanlıyım…

Yaptığım danslarım ve okuduğum şarkılarımla bir döneme adeta damga vurdum. Sizlerin de desteğiyle yıllardır süren sessizliğimi bozuyorum. Yakında çok güzel çalışmalarımla sanat dünyasında yine ‘Sıla Kudret’ fırtınası estireceğim. Tabii bu fırtına da sizlerin desteğiyleesecek. Hep birlikte başarılı işlere imza atmaya hazır mısınız?

 

 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar